Zonder omkijken rittenregistratie van uw bedrijfswagens

Met behulp van een rittenregistratie kunt u gemakkelijk behouden hoeveel uw bedrijfswagens hebben gereden. En dat zonder dat u er omkijken naar heeft. Een rittenregistratie van uw bedrijfswagens is van belang omdat de belastingdienst verplicht is om uw auto's van de zaak te controleren. U moet namelijk aan kunnen tonen dat u minder dan 500 kilometer per jaar privé rijdt met uw bedrijfswagens. Met behulp van een kastje die we bij u in de bedrijfswagen installeren gaat deze rittenregistratie automatisch. Het kastje registreert alle ritten. Deze gegevens zijn dan weer te zien online via het rit registratie systeem.

Voordelen van rittenregistratie

Het belangrijkste voordeel wanneer u de rittenregistratie van bedrijfswagens door ons laat doen, is dat alle registraties geheel kloppen. Zo loopt u geen enkel risico op boetes van de belastingdienst. Het is een fijn gevoel wanneer u weet dat alles gewoon klopt. Doordat de rittenregistratie van bedrijfswagens altijd bij ons klopt, zullen er nooit discussies over ontstaan. Zo houdt u fijn contact met uw werknemers en klanten. Het fijne van onze rittenregistratie is dat het simpel en snel is. Zelf als digibeet moet het lukken om gebruik te maken van onze rittenregistratie van bedrijfswagens. Al komt u er niet uit kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Dankzij de rittenregistratie bespaart u ook nog eens tijd en geld. Het systeem berekent namelijk allerlei zuinigere routes voor veelgemaakte ritten.

Vragen over de rittenregistratie

Het kan zijn dat u nog vragen heeft over de rittenregistratie van bedrijfswagens. Dit is uiteraard geen probleem. U kunt namelijk gerust contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch maar ook per e-mail. Wanneer u van plan bent een systeem aan te schaffen kan dit ook telefonisch of per e-mail. Binnen een kwartiertje zal het hele systeem al in uw bedrijfswagen geïnstalleerd zijn.